Tarkoituksemme on tarjota palvelu, josta asiakas saisi
mahdollisimman monta asiaa samasta ovesta.

Lisää tietoa palveluistamme ja hinnoistamme löydät sivustoltamme
sekä Pirskeen Facebookista.

Pirske Oy

Olemme vuonna 2015 perustettu juhlapalveluyritys. Tällä hetkellä meillä on kotileipomo sekä kotiinkuljetuspalvelu Hollolan Pyhäniemessä, ja teemme Catering tilauksia asiakkaan valitsemalla juhlapaikalla. Meiltä voit tilata toiveidesi mukaiset kakut, leivonnaiset, voileipäkakut ja muut herkut juhlapöytääsi koristamaan.

Voit tilata myös juhlakokonaisuudet ja catering Menut pieniin tai suuriin juhliin. Olipa kyseessä syntymäpäivät, lastenjuhlat, häät tai muistotilaisuus, teemme juhlastanne toiveidenne mukaisen.

Voimme ottaa huomioon kaikenlaiset erityisruokavaliot ja allergiat. Mm. vegaaniset tuotteemme ovat hyvin kehuttuja. Gluteeniton leivonta on taattua laatua. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja ammattitaitoamme ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita!

Periaatteisiimme kuuluu valmistaa mahdollisimman terveellinen tarjottava mausta tinkimättä. Suosimme suomalaisia, laadukkaita elintarvikkeita sekä luomua. Vältämme turhia e-koodeja valmistamalla lähes kaiken alusta asti itse.

Kaikki leipomotuotteet ovat aina tuoreita ja käyttämämme hillot sekä kreemit ovat omia reseptejämme. Vältämme puolivalmiita tuotteita. Tässäkin asiassa toimimme asiakkaan toiveiden pohjalta. Tuoreet raaka-aineet ja laatu vaikuttavat myös ruuan ja tilausten hintaan.

Erikoisosaamisemme perustuu erikoisruokavalioiden lisäksi hyvään palveluun. Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja heidän toiveitaan kuunnellen. Rakennamme menut, juhlat ja tilaukset asiakkaan toiveet ja budjetin yhdistäen. 

Meillä toimii resurssiemme mukaan myös kuljetuspalvelu. Saatte ruoka- ja herkkutilaukset, isommat ja pienemmät, toimitettuna haluamaanne osoitteeseen.

Meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme saatte erilaiset kustomoidut paketit tilaisuuteenne, ovatpa kyseessä isommat tai pienet juhlat, häät tai lastenjuhlat. Paketti sisältää halutessanne kaiken työn juhlasuunnittelusta koristeluun ja viimeistelyyn. Pyrimme järjestämään mahdollisimman kattavasti juhlat budjettinne huomioiden.

Valo- ja äänimaailma sekä DJ- & karaokepalvelut ja -juontajat on myös mahdollista tilata kauttamme. Voimme suositella erilaisia esiintyjiä aikuisten tai lasten juhliin sekä tapahtumiin. Yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa kukitamme juhlanne ammattitaidolla ja hoidamme koristelut puolestanne.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.