Pirske Oy

Olemme vuonna 2015 perustettu juhlapalveluyritys. Gluteeniton leipomomme sijaitsee Rautatienkadulla Lahden keskustan tuntumassa. Meiltä voit tilata toiveidesi mukaiset kakut, leivonnaiset, voileipäkakut ja muut herkut juhlapöytääsi koristamaan.

Meiltä saat cateringin suuriin tai pieniin juhliin. Olipa kyseessä syntymäpäivät, lastenjuhlat, häät tai muistotilaisuus, teemme juhlastanne toiveidenne mukaisen.

Otamme huomioon kaikenlaiset erityisruokavaliot ja allergiat. Mm. vegaaniset tuotteemme ovat hyvin kehuttuja. Kehitämme tuotteitamme ja ammattitaitoamme jatkuvasti ja kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita!

Periaatteisiimme kuuluu valmistaa mahdollisimman terveellinen tarjottava mausta tinkimättä. Suosimme suomalaisia laadukkaita elintarvikkeita ja luomua. Vältämme turhia e-koodeja valmistamalla kaiken alusta asti itse. Mm. kaikki leipomotuotteet ovat aina tuoreita ja käyttämämme hillot ja kreemit ovat omia reseptejämme.

Erikoisosaamisemme perustuu ruokavalioiden lisäksi hyvään palveluun. Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja heidän toiveitaan kuunnellen. Rakennamme menut, juhlat ja tilaukset asiakkaan toiveet ja budjetin yhdistäen.

Vältämme puolivalmiita tuotteita. Asiakkaan toiveiden pohjalta toimimme tässäkin asiassa. Tuoreet raaka-aineet ja laatu vaikuttavat myös ruuan hintaan.

Meillä toimii myös kuljetuspalvelu. Saatte ruoka- ja herkkutilaukset, isommat ja pienemmät, toimitettuna haluamaanne osoitteeseen.

Tarkoituksemme on luoda palvelu, josta asiakas saisi kaiken tarvitsemansa samasta paikasta.

Meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme saatte erilaiset customoidut paketit tilaisuuteenne, olivatpa kyseessä isommat juhlat tai pienemmät juhlat, häät- tai lastenjuhlat. Sisältäen halutessanne kaiken työn, juhlasuunnittelusta koristeluun ja viimeistelyyn. Pyrimme järjestämään mahdollisimman kattavasti juhlat budjettinne huomioiden.
Valo- ja äänimaailman sekä DJ & karaokepalvelut ja juontajat voit tilata kauttamme.
Erilaiset esiintyjät löytyvät meiltä myös, aikuisten tai lasten juhliin sekä tapahtumiin.
Lisäksi meidän kauttamme voit tilata käsityönä tehdyt kutsukortit ja korukimput sekä vuokrata astioita ja koristeita.

Yhteistyökumppanimme kanssa myös kukitamme juhlanne ja suunnittelemme koristelut puolestanne.
Löydät lisää tietoa palveluistamme ja hinnoistamme sivustoiltamme www.pirskejuhlat.fi ja www.amsounds.fi
Voit pyytää henkilökohtaisen tarjouksen info@pirskejuhlat.fi

 

Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta!