Lounasravintola Watti

Löydät meidät:
Puhelinkatu 1, Lahti Holma
p. 044 9875 503
ravintola@lsk.fi
info@pirskejuhlat.fi

Watin Facebook
Pirskeen Facebook

Lounasravintola Watti

Tarjoamme maukasta lounasta ma-pe klo 10.30-14. Lounaan hinta on alkaen 7,90€.  Eläkeläiset ruokailevat meillä edullisemmin ja saat halutessasi käyttöösi lounaspassin.

Periaatteisiimme kuuluu valmistaa mahdollisimman terveellinen tarjottava mausta tinkimättä. Suosimme suomalaisia laadukkaita elintarvikkeita ja luomua. 

Oman keittiömme tuotteet ja konditoriatuotteemme ovat täysin gluteenittomia, suurin osa täysin viljattomia. Meiltä voit tilata lounasta kotiovelle, erikoisuutena lounasboxit tiistaisin ja torstaisin. Tuotteiden kuljetukset hoidamme pääasiassa lounasajan ulkopuolella. Kysy pitkäaikaisempaa tarjousta tai kertakuljetusta! info@pirskejuhlat.fi tai p. 044 9875503

Pirske Oy:n Konditoria & Catering toimii nyt Lounasravintola Watin yhteydessä (aiemmin tilamme olivat Rautatienkadulla Cafe Pirskeenä). Vitriinistämme löydät taidolla valmistetut gluteenittomat konditoriaherkut, suolaiset ja makeat. Meillä on myös tarjolla vegaanista gluteenittomana. Huomioimme kaikki erityisruokavaliot lounaalla tilauksesta.