Löydät meidät:
Puhelinkatu 1, Lahti Holma
p. 044 9875 503
ravintola@lsk.fi
info@pirskejuhlat.fi

Watin Facebook
Pirskeen Facebook

Lounasravintola Watti


LOUNASRAVINTOLA SULKEE OVENSA TOISTAISEKSI 27.2.2021

Tarjoamme maukasta lounasta ma-pe klo 11-14. Lounaan hinta on alkaen 7,90€.  Tarkemmat hinnat löydät Lounaslista -sivulta. 

Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät lounastavat meillä -1€ edullisemmin.

Mahdollisuus 10 kerran lounaspassiin. Passin täyttyessä saat yhden etulounaan.

Periaatteisiimme kuuluu: 

valmistaa mahdollisimman terveellinen tarjottava mausta tinkimättä. Suosimme suomalaisia laadukkaita elintarvikkeita ja mahdollisuuksien mukaan luomua. Käyttämämme lihat ovat pääosin kotimaisia, jonkin verran myös EU-alueella tuotettuja. Teemme yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa, jotta saamme mahdollisimmat tuoreet raaka-aineet käyttöömme.

Olemme täällä Teitä varten: 

Oman keittiömme tuotteet ja konditoriatuotteemme ovat pääosin gluteenittomia, suurin osa täysin viljattomia. Meiltä voit hakea lounaan tai kahvit herkkuineen mukaan joka päivä, erikoisuutena lounasboxit päivittäin. 

Toimitamme ruokatilauksia ja lounasta myös kotiovelle, erityisesti kotona asuvalle vanhemmalle väelle. Tai karanteenin vuoksi kotona oleville. Tuotteiden kuljetukset hoidamme pääasiassa lounasajan ulkopuolella.  Toimitamme mielellämme muutaman päivän lounaat yhdellä kertaa. Voit kysyä pitkäaikaisempaa tarjousta tai kertakuljetusta! info@pirskejuhlat.fi tai p. 044 9875503

Pirske Oy:n Konditoria & Catering toimii  Lounasravintola Watin yhteydessä (aiemmin tilamme olivat Rautatienkadulla: Cafe Pirske). Vitriinistämme löydät taidolla valmistetut gluteenittomat konditoriaherkut, suolaiset ja makeat. Meillä on myös tarjolla vegaanista gluteenittomana. Huomioimme kaikki erityisruokavaliot lounaalla tilauksesta. 

HUOM! KONDITORIAMME TOIMII KAKKUJEN OSALTA TÄLLÄ HETKELLÄ TILAUKSESTA, muita kahviherkkuja valmistamme kysynnän mukaan. Suosittelemme soittamaan ja kysymään päiväkohtaisen tarjonnan !