Viikon lounaslista

Tervetuloa Lounasravintola Wattiin! Tarjoamme laadukkaan ja maukkaan lounaan MA-PE klo 10.30-14. Keittiössämme valmistetut tuotteet ovat gluteenittomia ja pääosin myös viljattomia.

 Lounaalla on joka päivä tarjolla kasvis-/vegaaninen vaihtoehto ja meillä voit aina valita vähähiilihydraattisen VHH-vaihtoehdon. Maidoton + gluteeniton ruokavalio saatavilla joka päivä tilauksesta.

Meiltä löydät Pirskeen Konditorian vitriinin, jossa on tarjolla oman konditorian gluteenittomia suolaisia- sekä makeita konditoriaherkkuja. Palvelemme kuitenkin kaikkia asiakkaitamme maistuvilla herkuilla; vehnälliset leivonnaiset tulevat yhteistyökumppaneiltamme ja ovat erillään gluteenittomista tuotteista omassa vitriinissään.  Lounasleivät saapuvat meille yhteistyökumppaniltamme, gluteenittomat leivät leivomme pääasiassa paikanpäällä itse.

LOUNAS 19.10. – 23.10. 2020

SYYSLOMALLA MENNÄÄN WATISSA ”LAPSET EDELLÄ” – periatteella ja yrittäjäkin tekee lyhennettyä päivää viettääkseen omien lastensa kanssa enemmän aikaa. Viikon ETU: LAPSET 2-10v RUOKAILEVAT KOKO VIIKON 3€/hlö maksavan aikuisen seurassa, ja alle 2v syövät ilmaiseksi. TERVETULOA!

 

HINNAT

 Keittolounas 7,90  

Lämmin lounas, ei keittoa  8,90   

Koko buffa 10,90 €

Lapset 4,90€

sis. lämpimän buffan, keiton, kahvin.  Jälkiruoka 1€

Eläkeläiset saavat koko buffan hinnasta -1€ alennuksen ja muihin annoksiin ilmaisen jälkiruoan.

Maksuvälineenä käy myös edenred, eazybreak ja e-passi; 1 kpl per kuitti. Etu on henkilökohtainen!

Hinnat sisältävät: salaattipöydän, leivät, levitteet ja ruokajuomat sekä jälkiruokakahvin.

* Pannaripäivänä jälkiruoka sisältyy lounaaseen, myös gluteeniton/vegaaninen*

* Pidätämme oikeudet muutoksiin *